*오두막 게스트 하우스 [ Carney Logan Burke ] barn-shaped guest house in rural Wyoming

US firm Carney Logan Burke Architects has used reclaimed wood to build this gambrel-roofed dwelling, which sits on a remote site and looks toward a mountain range in the American West.


The Barn is located in Wilson, a tiny town in western Wyoming. It is situated on a 15-acre (six-hectare) property with expansive views of the Teton Range, which is part of the Rocky Mountains.


The structure contains a guest suite and a fitness room, along with a garage/workshop that is used by the client to restore and house vintage cars, motorcycles and bicycles.


The main house on the property – built two decades ago – was also designed by Carney Logan Burke Architects, which is well known for its modern-style dwellings in rugged settings.


"The owners of this building had commissioned the architect to do their original house 23 years ago, and returned to them with the charge of designing a new stand-alone structure on the property," said the studio, based in Jackson, Wyoming.


The Barn was carefully situated off the northeast corner of the existing house, in a way that preserves views for both structures.

The shape of the building was decided upon by the owner. It has a gambrel roof, defined by sides that have a shallower slope above a steeper one. "The clients had been researching precedents for the new structure and had decided that the 2,400-square-foot (223-square-metre) building should take the form of a classic gambrel-roof barn, so that was the starting point for the design," the studio said.


The structure comprises timber and steel trusses that are spaced four feet (1.2 metres) apart and run the length of the building. Reclaimed hemlock from a sawmill facility in Montana was used to fabricate the trusses.


from dezeen

저작자 표시 비영리 변경 금지
신고
Designed by CMSFactory.NET