*높은 고원 위 물과 조화시킨 건물-[ REIULF RAMSTAD ARCHITECTS ] TROLLSTIGEN VISITOR CENTRE

Trollstigen 고원의 위치와 특성을 향상시킨 이번 프로젝트 작업 시 요소와 재료에 대한 사려깊은 고려가 함께 했다. 지역의 성격을 강조하고, 이에 기능적 시설을 적용하여 이 곳을 방문하는 방문자들의 경험을 향상시킨다. 동적인 요소로서의 물 개념을 통해 이 지역의 독창적 공간을 묘사하고 확장시키는 관계를 공고히 했다.

 

The project enhances the experience of the Trollstigen plateau’s location and nature. Thoughtfulness regarding elements and materials underscore the site’s nature and character, and well-adapted, functional facilities augment the visitor experience.


The architecture is characterized by clear and precise transitions between planned zones and the natural landscape. Through the notion of water as a dynamic element—from snow to running and then falling water—and rock as a static element, the project creates a series of prepositional relations that describe and magnify the unique spatiality of the site.



from divisare

저작자 표시 비영리 변경 금지
신고
Designed by CMSFactory.NET