*공원 전망을 누릴 수 있는 아파트 인테리어-[ HAO DESIGN ] Scenic Ballade The one

고객의 취향을 이해함으로써 우리는 그들이 가정에서 필요로 하는 것을 명확하게 구상 할 수 있다. 광대한 공원을 전망으로 살고자 한 고객은 평성시에 위치한 새로운 건물의 아파트 분양 단계에서 우리에게 연락을 하여 디자인에 대한 지원을 요청했다. Hsu 씨와 부인은 고전적인 작풍을 아주 좋아하고, 아이들은 심플하면서도 세련된 장식을 선호한다. 우리는 모든 것을 포괄하는 디자인을 공식화하기 위해 각 개인의 다양한 요구를 고려하여 중용 영역을 찾기 위해 노력했다. 우리는 창밖의 아름다운 공원 풍경을 확인했고, Hsu 가족이 가정의 모든 각도에서 그것을 어떻게 즐길 수 있을 지에 대해 고려했다. 동시에 우리는 스타일에 대한 선호도 측면에서 모든 사람의 요구를 충족시키려고 시도했다.

 

A better understanding of our clients' tastes enables us to more clearly envision what they need within their homes. In this particular case, the client, who yearned to live in a home with an expansive park view, contacted us during the pre-sale stage of an apartment in a new building to be constructed in the city of Pingtung and requested assistance for the design of their home. Mr. and Mrs. Hsu are very fond of the classic style, while their children prefer simple yet stylish decor. We endeavored to find middle ground by taking into account the different needs of each individual so as to formulate an all-encompassing design. This was how we proceeded: we started by identifying the apartment's strength, which is the beautiful park scenery just outside the window, and we considered how the Hsu family would enjoy it from all angles of their home. At the same time we attempted to fulfill everybody's needs in terms of their preferences for style.

Even though the "classic style" is typically associated with the complex and resplendent, we selected the spectacular view outside the window as our point of departure and gradually veered toward the decision to leave the entire interior space "blank." That is to say, we proposed to create an environment of serenity and comfort by employing pure white as the primary backdrop. To elegantly exhibit aspects of classical design, we utilized symbolic elements and simplified the complex lines by interpreting classical beauty with a modern approach. We chose white as the background color of the living room wall, to which we added European-style cornices. The original black window frames were replaced by round, arched windows in order to soften the space and to form a visual reference. We strategically arranged the placement of the dining table, lamps, sofas, all the way to the window seat, in a way so that they form a visual continuity extending toward the scenery outside the window.


In the original layout of the apartment, the kitchen faced south; we altered the floor plan by creating an open space combining the kitchen with the living room. We additionally installed a kitchen island to facilitate the preparation of cooking ingredients. In consideration of Mrs. Hsu's baking interests, we also designed a simple yet spacious cabinet, which not only provides ample storage but moreover adds a touch of elegance to the overall environment. With respect to the north side of the apartment facing the window, we designed a personal space for Mr. Hsu that accommodates his reading needs and his habits of watching TV and listening to music.We defined the space of the "study" using a heavyweight armchair and designed a stainless steel TV wall which automatically rotates 360°and a side section that provides storage for headphones, magazines and other beloved objects. Thanks to the chair with a foot bath we purposefully installed, Mr. Hsu will be able to fulfill his dreams of enjoying the scenery inside of the small adjacent balcony without suffering from the winter cold.


from haodesign

Designed by CMSFactory.NET