*블루 펀칭 계단의 런던 펜트하우스-[ Studio Ulanowski ] Covent Garden penthouse

홍콩에 본사를 둔 보석 디자이너가 소유한 런던 펜트하우스 아파트는 더 개방된 공간과 가족의 진회하는 요구에 부응할 수 있는 디자인을 원했다. 그 결과 새로운 창문과 출입구는 신선한 전망과 밝은 실내환경을 조성하게 되었고, 펀칭이 뚫린 계단은 위층의 메인 침실로 연결된다.

 

Located in London’s Covent Garden is a playful penthouse apartment designed by Studio Ulanowski, who gutted the interior for a fresh start. The homeowner, a jewelry designer based in Hong Kong, wanted a more open space and for the design to work for her family’s evolving needs.


The layout was redesigned while new windows and doorways brought about new views and a light-filled interior.


The custom kitchen cabinets continue down the long wall in the living room to form a storage cabinet with the same bright blue color, which helps ground the room. Additional cabinets in white create a sophisticated juxtaposition.


A perforated staircase was made by Joseph Waller Fabrications and it leads to the upstairs master bedroom.



from design-milk

Designed by CMSFactory.NET