[a - asterisk] two-by-block

반응형

two- by - block by a - asterisk

'two - by - block'  is a proposal by japanese firm a - asterisk for a small shop in
the town of hokkaido. with a floor area of 30 square meters the shop is constructed
using leftover scraps of wood.

the project involves a special construction method, where the initial structure is built
in the winter time using a snow mountain as a base to create the exterior.

'two - by - block' was designed as part of the rokkatei competition


offcuts of wood


the wooden pieces are connected with a steel ring


construction method
1: making a small snow mountain in winter



2: laying two by two blocks, with the small snow mountain as a guide


3: the snow is dissolved in the spring



the shop is situated over a lake


in the summer time



by designboom
그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY