[ Ipostudio ] New Careggi Entrance

250x250
반응형


도시의 관문으로 자리 잡은 병원캠퍼스 프로젝트 입니다. 비쥬얼 디자인 스튜디오 '듀오세코'의

감각적인 영상은 단순히 건축물을 보여주는 것을 떠나서 건축과 공간 그리고 그 속에 사람들이

살아가는 모습을 현실적이며 드라마틱하게 보여줍니다.

The above video, filmed and edited by DUOSEGNO Visual Design, features a look into the new Careggi entrance in , designed by Ipostudio which becomes the ‘gateway’ to the hospital campus as it acts as both an urban junction as well as an architectural presence. The new entrance does not just function as a door to get inside, but is an area for strolling, for spontaneous interaction, and a place which represents the intricacy of the largest hospital development in all of central Italy. Through a new ‘square’, a new archway for Florence, this covered plaza, which draws inspiration from the grand urban traditions of the Florentine porticos, allows for this to happen.





from  archdaily

그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY