*호수와 풍경사이 [ Innauer-Matt Architekten ] Strandbad Lochau Swimming Pool

반응형

호수와 풍경사이에 건축이 자리합니다. 도로를 따라 길쭉한 단층건물이 자리합니다. 휴식과 활동적인 여가활동을 위한 장소로 제공됩니다. 간단한 식음료를 제공하는 카페테리아와 샤워 /욕조 및 탈의실로 구성됩니다. 

Location & Function. Between Lake and Landscape. In the spatial field between the jetty and new mouth of the Kugelbeerbach brook in the Austrian municipality of Lochau at the Lake of Constance sits the flat, one-story building, right between lake and landscape. Rest and activity zones are kept close to the building, leaving generous areas for bathers. Long boundary walls along the cycle path give structure to the surrounding space, defining a safe, identifiable area for parking bikes and guiding visitors to the widely roofed entrance area.

A wide, protective roof, covering various infrastructural units, also serves as a gentle mediator between the building’s indoor and outdoor areas. The entrance area and shop/cafeteria form one unit, accessible from both street and lakeside. The spacious terrace of the cafeteria is separated from the lakeshore by a slight difference in height with wall fencing that still keeps access barrier-free for both bathers and guests. On the opposite side of the main entrance, in an economical sequence of zones, are changing, wet, and locker areas. Short distances and compact arrangement of organizational units characterize the building’s infrastructural core.

from archdaily

그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY