*오피스 리모델링 GRT Architects creates New York office with millennial-pink kitchen and dark "nap room"

New York studio GRT Architects has renovated spaces at the top of a 19th-century building in the city, creating an office for a UX design firm that looks more like a home than a workplace.


The local studio designed the interiors for Objective Subject, a digital identity agency based in the Flatiron district. The office takes up a series of gabled spaces that cover the building's roof, and these existing rooms were used to guide the layout.


"When adapting 19th-century buildings to new functions we more often than not find ourselves removing walls to accommodate new users' needs," said GRT Architects. "In this case we found that radically accentuating the differences between existing rooms and playing up the separation uniquely suited our client's desire for an intimate work space designed more like a home than an office."


Each of the three areas is painted a different colour — pink, blue, and grey — and has tall pitched skylights reaching 16 feet (4.8 metres) to flood the rooms with natural light.


"Into this triptych we decanted the functions of a creative office," said the studio. "One enters through a working kitchen with generous counters at standing height, designed for editing large format printed materials but usable also for informal dining and events."


from dezeen

Designed by CMSFactory.NET