[ Atelier Janda Vanderghote ] Shedbox

Shedbox is a minimalist house located in Ghent, Belgium designed by Atelier Janda Vanderghote. The shed roofs are broken down. The existing concrete structure becomes the blueprint for the new plan. A new steel structure was developed between the old concrete structure. The concrete draws itself as a pencil line between “old” and “new.” The existing elements require a subtle interweaving of quality spaces and honest materials that enter into a dialogue with the existing rough structure. The contradiction between roughness and refinement forms a tension to frame the whole. The new home nestles in the existing contours of the shed. This gives the house a large outdoor space for living spaces and an intimate outdoor one for the more private rooms. The communal garden becomes the green core of the entire site.


from leibal

댓글(0)

Designed by JB FACTORY