*커피샵 인테리어 리모델링 [ be.bo + m.o.o.c. ] Casa Co Coffee Shop

리모델링 작업의 원칙은 최소한의 개입으로 기존공간으로 유지시키는데 있다.

간단한 설치로 구성구성을 마무리 한다.

As an ephemeral space, the approach was to design a project as simple as possible and to take full advantage of the space’s potential. Besides that, the project makes use of few materials and coatings, in order to reduce costs and attend to the reduced deadline.

The idea was to create a space within the space. A suspended object inserted inside the existing space. It marks the room’s new occupation and maintains its original characteristics at the same time. The new wooden structure makes room for a countertop, a bench and shelves. The structure and its modules distinguish the different uses inside the space. The installation also has a strong graphic design, as it repeats the floor’s pattern on all the furniture’s top surfaces and as the mirror on the ceiling repeats it.

from archdaily

댓글(0)

Designed by JB FACTORY