*빨간색 박공지붕 [ ID Architecture ] Barrow House

반응형

ID Architecture-Barrow House
배로우 하우스
Located in the Lincolnshire Wolds Area of Outstanding Natural Beauty (AONB), this stunning, partially subterranean private property has scooped multiple prestigious awards including the celebrated Grand Designs House of the Year Longlist 2021, which featured on Channel 4.

Barrow House sits in its rural setting surrounded by wildflower meadows and overlooks an extensive private pond. From the public views the barn is modest in size and simple in form, carefully designed to resemble a brick and pantile barn, adopting the agricultural language of the area, whilst to the private side the living spaces are superbly connected to the extensive views over the Lincolnshire Wolds and towards the Bonze Age Barrow. It is one of the largest 'round barrows' in Lincolnshire, measuring 30 metres wide and three metres high.

Our Clients approached ID Architecture with this previously farmed arable site in the open countryside, to create a family home for their young family. The wonderful open valley surroundings dictated a Paragraph 55 (now P80), which required extensive consultation and liaison with the Planners, local community and other stakeholders. These types of application require the design to achieve such a degree of innovation, exceptional quality, and sensitivity that they can be considered to actually improve their locality. A tricky brief in an area of outstanding natural beauty and so close to the Barrow - a scheduled ancient monument.

Hailed as a "worthy and standout winner" of the prize at the grand final of the 2019 LABC National Building Excellence Awards in December, it features 18-metre long sliding doors and a projecting master bedroom pod offering impressive views over the natural landscape and Bronze-Age Barrow. The simple above-ground barn form is true to the agricultural aesthetic of the area and was built with durable steel cladding - designed to gradually rust, turning orange then brown , as it is exposed to the elements. This structure sits on the semi-subterranean concrete plinth forming the ground floor entrance level, with the wildflower planted flat roof continuing, and connecting with the surrounding meadow. An extensive scheme of landscaping, local orchard planting, wildflower meadows and new tree planting all help in creating a home that is sensitively embedded within the landscape, reinstating the type of rolling meadow that would have once been abundant in the Wolds.

0123456789

반응형

배로우 하우스는 한적한 전원지역의 초원지대에 위치합니다. 외부로 드러난 건축물의 형상은 단순한 형태와 사이즈로 디자인된 붉은색 컬러의 박공지붕 모습을 보입니다. 이와 반대로 내부는 넓게 펼쳐진 정원과 수평적으로 열린 거실이 개방된 모습을 보입니다.

from archdaily

그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY