[ Jager Janssen architecten ] House Dijk

반응형
사용자 삽입 이미지
Architect: Jager Janssen architecten BNA
Design team: Alex Jager, Rogier Janssen, Sanne Braakenburg
Location: Blauwestad, Netherlands
Client: Michel Dijk & Karin Berrelkamp
Gross area: 318 sqm (incl. souterrain)
Completion: July 2007
Consultants: Solke Abbring (installations)
Contractor: Marcel van der Sluis
Photography: Rob de Jong/SAPh, Michiel en karin Dijk
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지



House Dijk - Make Room!

The facades and the roof of this dwelling comprise one entity. The skin, consisting of anthracite-coloured corrugated sheets, is open in strategic places in order to let the environment in. Maximizing this effect, the entire dwelling is positioned one meter above ground level, resulting on a spacious lower ground floor.

The exterior of the dwelling looks rather solid and closed. The interior experience is one of beautiful spatial impressions.

A smart system based on just a few composition rules creates a seemingly irregular pattern of wooden boards.
그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY