*노란 색으로 꾸며진 오래된 아파트의 개조-[Built-In Wall Unit Includes Storage And Seating]

1920년대에 지어진 스웨덴 스톡홀름의 아파트는 맞춤형으로 설계된 22피트 (7m)의 장벽과 보관실을 갖춘 현대적인 모습으로 바뀌었다. 노란색 복도는 식당과 주방, 거실이 있는 열린 방까지 이어진다. 흰색 캐비닛으로 가득한 맞춤 설계 벽에는 돌출된 노란색 라인이 그려져 있다.

 

Lookofsky Architecture have recently completed the transformation of a 1920s apartment in Stockholm, Sweden, that received a modern makeover with a custom designed 22 foot (7m) long wall of storage and seating.

Stepping inside, a small hallway that leads to the social area of the apartment has been painted yellow.

The yellow hallway opens up to an open room with the dining room, kitchen, and living room. A custom designed wall full of white cabinetry has protruding yellow lined boxes that house the kitchen and a seating nook.



from contemporist

Designed by CMSFactory.NET