*가변적인 공간구조 [ Edition Office ] holiday home to the outdoors in Australia

오스트레일리아에 위치한 휴양주택은 4개의 파빌리온이 가변적인 벽과 데크, 테라스로 연결되어 있습니다. 

중앙에 위치한 거실구역은 전체가 어두운 목재로 마감되어 있으며, 사용성에 따라 폐쇄적인 구역으로 사용할 수도 있습니다.

동측에 위치한 외부 테라스는 북측으로 열리는 가변적인 피봇 구조물을 통해 확장됩니다.

Moving walls and decked terraces connect the four interlinked pavilions of a holiday home in Point Lonsdale on Australia's southern coast by Edition Office – Dezeen's Emerging architect of the year.

Point Lonsdale House is oriented east-west along a narrow site, opening up to a garden to the north while remaining more private to the south.

The central living room is lined entirely in dark timber boards and can be transformed from an intimate space into an open one.

A monolithic, four-metre-wide timber pivot wall rotates to join the room with the north-facing eastern outdoor terrace.

"In this way, the living space spills out sideways into an expanded informal space," said Edition Office.

"It brings to mind the simplicity of the traditionally rugged and unadorned beach house vernacular that imitates a built tent rather than a designed urban house."


이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by JB FACTORY