이탈리아 토스카나 빌라 리노베이션 프로젝트 Deferrari+Modesti designs rock climbing-themed staircase for villa in Tuscany

디자인 스튜디오 Deferrari+Modesti는 이탈리아 프라토에 위치한 주택을 리노베이션, 거주자의 스포티한 삶을 특징을 담아낸 클라이밍 벽; 블루컬러의 계단이 독창적인 인테리어를 완성하였다.

Interior design studio Deferrari+Modesti renovated a house in Prato, Italy, adding a blue staircase that doubles as a climbing wall for its sporty owners.

The two-storey house in the Tuscany region, which was built in the 1980s, was in a state of disuse and required a complete refurbishment.

Deferrari + Modesti designed an integrated furnishing system to update the ground floor, which houses living areas and bedrooms.

The playful staircase that connects the lower and upper storeys of the villa is a reference to the occupant's love of rock climbing.


댓글(0)

Designed by JB FACTORY