*브리즈웨이 하우스 [ david boyle architect ] breezeway house

반응형

브리즈웨이 하우스는 친자연적인 견고한 재료를 이용하여 섬세하며 디테일한 거주공간을 완성한다.

매력적인 기하하적 공간형태는 정형적인 구조적 배치를 바탕으로 구성된다.

along the coastal region of new south wales, david boyle architect’s breezeway house is nestled among a garden grove of pine trees and figs. the project offers a playful retreat destination for holidays at the beach. situated within a block subdivided with complex, trapezoidal boundaries, the linear building form is stretched to allow for a series of gardens to buffer the neighboring buildings and moderate visibility of the house from the street. ultimately the house is characterized as a composition of outdoor patio spaces and dramatic angles.

the team at david boyle architect curates its breezeway house with a focus on craft and detailing with materials that are natural and robust. consideration for the experience of a beach house informs a poetic response to placemaking throughout the site. the rhythm of the structural grid provides an expressive logic to the spatial arrangement, along with an intuitive twist in the upper level roof form echoes the headlands at either end of australia’s macmasters beach. the angular geometry is explored at both the macro and micro level.

project title: breezeway house

architecture: david boyle architect

location: macmasters beach, australia

completion: 2019

manufacturers: adbri, anchor ceramics, breezway, CSR, cemintel, eco outdoor, lysaght, viridian, AHJ joinery, artedomus, briggs veneers, custom steel benchtop, fine earth joinery, frencham cyprus, onsite SD, rockote, the brick pit

photography: brett boardman



from designboom

728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY