*스위스 전원마을 속 오래된 창고를 주거로 개조합니다 [ Ruinelli Associati Architetti ] An Old Barn Gets a Modern Conversion in Soglio, Switzerland


평화로운 스위스 전원 마을 속 자리 잡은 창고를 주거로 개조합니다.

어느 팜하우스 못지 않은 텍스쳐를 갖고 있는 창고의 외벽은 시간의 흔적을 고스란히

담아 자연의 일부분이 되어 있습니다. 건축가는 이러한 사실을 그대로 받아 들여

이전 텍스쳐를 최대한 존중한 공간을 제안합니다. 기존 창고의 높이를 이용 3개층으로 구성된

주거공간은 내부의 콘크리트 벽과 층간을 구성하기 위한 우드빔이외에 다른 재료를

사용하지 않으며 로컬지역의 전통적인 공간을 현대적인 모던한 공간으로

리뉴얼합니다. 여기에 외부로 열린 대형창과 수직으로 열린 오픈공간은

외부의 자연채광을 자연스럽게 유도함으로써 빛과 텍스쳐가 있는 편안한 안식처로

정의내립니다.


reviewed by SJ



This old barn conversion by local architecture firm Ruinelli Associati Architetti takes this peaceful, bucolic setting by storm, though not immediately visible by outward appearances. But beyond its four walls, there is so much more to this farmhouse than meets the eye!




Tucked away in a picturesque rural spot here in Soglio, Switzerland, an area largely covered by farmland and forest, the architects preserved the characteristic charms of the exterior by repurposing traditional materials like the structure's original stone walls and wood shutters - the perfect complement to these natural surroundings.

The distinctive style of this three-storey barn house extends indoors, where exposed wood beams and concrete walls lend a cozy, cave-like atmosphere.


The interior aesthetic takes on a more modern persona, thanks to an open-concept floor plan that, unlike the classical rooms of more traditional designs, offers an easygoing flow ideal for exploring, entertaining and socializing.

An incredible, all-encompassing fireplace at the center of the living area is an instant focal point to warm up this otherwise cool space.

Large glazed walls provide plenty of natural light, which casts vertical patterns on the walls and floors through the slatted shutters.



from  trendir


댓글(0)

Designed by JB FACTORY