*컬러풀 오피스랜드스케이프 [ Liong Lie Architects ] NTI Headquarters

반응형


인테리어 디자인의 첫번째 목표는 기업이미지 고취와 직원들의 쾌적한 업무환경 구축에 있다. 5개층에 연속된 오피스랜드스케이프는 각 레벨공간의 효율적인, 플렉서블한 작업환경을 구축하는 동시에 개별적인 공간의 특성을 투영하는 강한 컬러코드로 디자인한다. 작업자를 위한 선반유닛과 격자천장 디자인 그리고 주요 동선에 반영된다. 직원들의 여가활동 및 커뮤니케이션을 지원하는 공용공간 또한 이러한 흐름을 반영, 긍정적인 분위기를 연속시킨다.


reviewed by SJ,오사



Planes of vibrant colour run-through a series of classrooms, call centres and break-out nooks. Adding to its strong online presence, Dutch distance education platform NTI recently setup shop in central Leiden. Across five spacious floors, Rotterdam-based Liong Lie Architects devised an integrated scheme that facilitates flexibility while still maintaining a strong identity.

Maximum effect is achieved with limited means – bright corporate tones transcend different surfaces. Each classroom features its own colour combination while secluded ‘focus’ rooms form behind shelving units and ceiling lattices. large landscape prints offer additional retreat. Open-plan call centres – with 65 work stations – keep noise levels at an even keel.





from  frameweb


그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY