*비펑키, 폴란드 오피스 [ FIELDWORK Design & Architecture ] BeFunky Portland Office

반응형


폴란드에 위치한 비펑키 오피스의 시작은 기존 인더스트리얼 웨어하우스 (산업용 창고)를 개조, 회사 이미지에 부합하는 인테리어 디자인과 효율적인 비즈니스 환경구현을 목표로 진행됩니다. 3,000sqf, 열린 오피스 환경내 컨퍼런스 룸, 위스크 라운지, 주방과 미팅구역이 배치됩니다.

창의적인 영감에 동기를 부여하는 인테리어 디자인은 카메라 조리개를 기본컨셉으로 비펑키 로고 일부분이 합성된 패턴을 사용합니다. 컨퍼런스와 라운지를 구분하는 우드스크린과 천장 주요한 구조체를 연결하는 천장 구조물에 사용됩니다. 백색공간을 바탕으로 패턴화된(구조화된) 우드 프레임워크 매치로 열린 공간은 고유한 캐릭터를 구현합니다.

reviewed by SJ,오사

BeFunky, located in an industrial bow truss warehouse in NE Portland, is a photo editing app developer. The tenant improvement project scope includes 3,000 square feet of open office, conference room, whiskey lounge, and a kitchen/meeting area.




  • Architects: FIELDWORK Design & Architecture
  • Location: Portland, OR, USA
  • Partner/Interior Designer: Tonia Hein
  • Partner/Architect: Cornell Anderson, Tim Fouch
  • Area: 3000.0 ft2
  • Project Year: 2015
  • Photographs: Brian Walker Lee
  • Architectural Designer: Brannon Soens
  • Intern: Dylan Woock
  • Contractor: Chris McDonald Construction
  • Structural Engineer: Michael Munzing, Munzing Structural Engineering

The client wanted a project that reflected their brand by creating an inspiring, timeless work environment for their employees. The design concept is based on the camera aperture, and part of the BeFunky logo, and is deconstructed to create a wooden screen elements at conference and lounge walls. The aperture screen, also used as a ceiling structure, connects the two primary structures within the space. The palette of character grade white oak is used throughout the space, and treated with a dark stain within the lounge and kitchen areas. Inspired by the client’s love of mid-century furniture, the white oak is also used to create the custom workstations.

The FIELDWORK team provided architectural and interior design services and also designed and fabricated much of the furniture.









from  archdaily

728x90
이 장소를 Daum지도에서 확인해보세요.
유럽 | 폴란드
도움말 Daum 지도

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by CMSFactory.NET