*집의 일부를 확장하다-[ AUA ] Slot House

반응형

AUA는 계단식 주택의 끝을 리모델링하여 더 넓으면서도 좀 더 자유로움을 제공할 수 있도록 하였다. 단순함과 완벽한 기능-이라는 디자인의 요약을 중심으로 집안에 온기를 더할 수 있도록 설계된 이번 작업은 지하층에 3개의 독립된 놀이방을 만듦으로써, 열린 층계 디자인을 통해 각각 시각적으로도 연계시키면서 규모와 친밀함의 감각을 얻을 수 있었다.

AUA has remodelled an end of terraced house to provide a greater and more free flowing accommodation for a family. The design brief was one of simplicity and complete functionality while maintaining an underlining warmth a house should infuse. Visual connectivity both inside and out were also drivers in the building’s rear ground floor form.


Location: London W12, UK

Architects: AU Architects – www.au-architects.com

Photographs: David Butler Photography

The driving concept behind this design was for there to be a clear visual connection between the ground and new basement playroom. With open plan living now the norm in the modern era of residential space planning one has to balance this large volume of space with a scale that instils a feeling of warmth.

By creating 3 distinct rooms of Basement play; Front ground living & Rear ground kitchen / dining on 3 different levels, we have achieved a sense of scale and intimacy whilst visually linking each through an open stairs design.

Furthermore, the use of large syklights and the positioning of new windows to the extension filter light where needed whilst providing glimpses of the outside that serve the new basement. The combination of distinct rooms, natural light and a visual connection between these spaces, both inside and out, makes for a warm and open living space.


from architecturelab

그리드형
이 장소를 Daum지도에서 확인해보세요.
유럽 | 영국
도움말 Daum 지도

댓글(0)

Designed by JB FACTORY