*2층 구조 추가로 영국 런던의 미니멀리스트 주택의 공간 확장-[ Al-Jawad Pike ] Private House in Peckham

Al-Jawad Pike가 설계한 영국 런던의 Peckham에 위치한 개인 주택은 미니멀리스트한 곳이다.
이 프로젝트는 빅토리아 계단식 집에 새롭게 2층 후면의 확장을 추가하였다. 1 층에 있던 기존의 좁은 키친은 새로운 채광 주방과 식당으로 변모되었고 1 층은 기존의 내부 배치를 재구성하여 플롯의 전체 너비를 채우면서도 옆으로 확장되어 화장실과 현관입구를 통합하였다.

 

Private House in Peckham is a minimalist residence located in London, United Kingdom, designed by Al-Jawad Pike. The project provides a new two-story rear extension to this Victorian terraced house in South London. The existing narrow kitchen extension on ground floor was remove and replaced with a new light filled kitchen and dining area. The ground floor is expanded sideways filling the entire width of the plot with reconfiguration of the existing internal layout to incorporate a washroom and generous arrival hall. Volumetrically, the ground and first floor extension is articulated into two distinct volumes constructed from a light colored pigmented concrete block, which provide a subtle distinction from the main house. The windows in this new volume are made from oak, which has also been used in the interiors.

Photography is by Ståle Eriksen 




from leibal

Designed by CMSFactory.NET