*오스트레일리아 주거 리모델링 Whiting Architects Gave This Edwardian Home In Australia A Contemporary Update

거실과 주방 그리고 식당은 하나의 공간에 자리합니다. 동선은 현관으로 부터 선택적으로 메자닛층으로 올라가는 계단과 공용공간(거실+주방+식당)으로 들어올 수 있도록 구성됩니다. 주방 위 자리한 메자닛층은 공간을 효율적으로 사용할 수 있도록 합니다.

Whiting Architects has designed the modern transformation of a large Edwardian family home in Melbourne, Australia.

Stepping inside the home, there’s a dark accent wall with hooks for hanging up jackets, and a wood bench for taking off shoes.

A simple hallway leads to the open plan kitchen, dining room, and living room.

In the kitchen, a long island provides ample food prep area, while minimalist wood cabinetry lines the wall.

In the dining room, a large piece of art hangs on the wall, while a minimalist white pendant lamp hangs above the dark wood table and chairs.



from contemporist

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by JB FACTORY