*언덕위 조망 좋은 집 [ Stephenson Design Collective ] House On The Cove

Stephenson Design Collective가 설계한 코브하우스는 외부 자연환경을 훌륭한 차경으로 이용하는 거주공간을 완성한다. 집은 크게 두개의 구역으로 구성된다. 메인 거주공간이 위치한 좌측과 작업실 및 차고와 스튜디오가 있는 우측으로 구성된다. 스틸이 주는 강인함과 목재의 따뜻함이 어울어진 디자인 어휘는 조망과 외부환경을 유입시키기 위한 커다란 창문 계획을 확보

조망과 외부자연환경을 적극적으로 끌어들이는 커다란 창문 디자인은 스틸과 목재를 이용한 건축어휘를 통해 확보된다.

Stephenson Design Collective has designed ‘House On The Cove’, a new house located near Bellingham in Washington State.

The house is split into two sections, the main house on the left, and on the right, the separate garage with a small metal fabrication workshop and a studio located above.

Natural steel (weathered over time) and black stained cedar were chosen to blend with the landscape, placing windows only as needed for light and connection with the neighborhood.

A large wood door welcomes visitors to the home, and opens up to the living room, while a stone fireplace with a built-in end bookshelves, separates the living space from the kitchen. 

In the kitchen, minimalist hardware-free wood cabinets line the wall, and a large white kitchen island provides plenty of counterspace.

A movable dining table has been designed to extend the kitchen island, or be wheeled outside onto the deck to be used for alfresco dining.



from contemporist

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by JB FACTORY