*웨더하우스 [ not architects studio ] Weather House

반응형

not architects studio-Weather House

도시환경에서 중요한 쉼표역활을 수행하는 도심공원에 마주한 이번 하우스는 외부환경과 적그적인 조우를 추진한다. 구조역활과 마감재 역활을 수행하는 콘크리트 이외에 창호는 전면 개방된다. 그렇게 사라진 내부는 외부와 동일하게 적용되며 하우스의 이름처럼 날씨에 따라 함께 하게 된다.

Weather House is a minimal residence located in Tokyo, Japan, designed by not architects studio. In front of the site, there is a large park with lush greenery that serves as a walking path for people. When you are in the park, your place and the way you spend your time will keep changing throughout the year depending on the weather, season, and time. This is a proposal for a house with a free place to live that keeps changing, just like the way you spend time in a park.

Photography by Yasuhiro Takagi

반응형

from leibal

728x90

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by CMSFactory.NET