*복층 주택으로 개조된 영국 런던의 미니멀하우스-[ Architecture for London ] North London House

North London House는 영국 런돈의 미니멀하우스이다. 초기 빅토리아풍 주택에서 변형된 복층주택으로 확장 개조하는 이번 프로젝트는 일광과 전망을 위해 일련의 공간을 연결시켰다. 새롭게 만들어진 부엌과 식사 공간, 서재는 노출된 오크 기둥과 보를 통해 비공식적으로 정의되어 자연채광이 지하층까지 깊숙히 침투할 수 있도록 하였다.

North London House is a minimalist residence located in London, United Kingdom, designed by Architecture for London. This project extends a maisonette that had previously been converted from an early Victorian house. A series of spaces are connected for improved daylight and views. The new kitchen, dining and study spaces are informally defined by exposed oak posts and beams, allowing natural light to penetrate deep into the lower ground floor plan. Framed views are created between the spaces and direct the eye towards the lush green backdrop outside. The orthogonal grid continues throughout the property with bricks in a variety of bonds externally, and square tiles with contrasting color grout lines to the kitchen and bathroom. This contemporary, geometric approach is contrasted with refurbished traditional Victorian details on the upper floor. The depth of the rear extension was defined by an existing upstairs neighbor’s stair, which had to be retained to allow access to their garden. Fluted glass reduces the impact of this stair when viewed from the new study.


Photograpy by Christian Brailey



from leibal

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by JB FACTORY