*디자인스튜디오 리모델링 [ gad·line+ studio ] gad·line+ studio Office

반응형

캠퍼스 내 기존 건물을 재구성, 디자인 스튜디오로 활용하다.

조금더 유연하고 확장이 가능한 공간구성과 다양한 분야와 지점에서 연결 될 수 있도록 리조닝한다.

The history of Zhejiang Gongshang University Jiaogong Road Campus in Hangzhou dates back to the 1960s. Like many Chinese universities, the old campus has been transformed into the office parks in the city center under the double attack of urban expansion and the addition of campuses. The ladder classrooms on the ground and second floor of Building B in the campus have been left idle for a long time because their space forms can not correspond to the normal office needs.

Due to the expansion of the team, line+ urgently needs more free and spacious office space. When choosing the location of the studio, we immediately noticed this highly layered and non-standardized space, as well as the entire second-story space of the adjacent female dormitory building, which has become the beginning of infinite possibilities of line+.

The traditional office space is a single closed work "container". However, with the rapid development of information technology, the office space has gradually evolved into a "medium" for people's work and communication, which can accommodate various use scenarios such as exhibition, lecture, salon, entertainment, event space, etc., and encourage all kinds of formal and informal communication and sharing.

When there is an opportunity to design our own exclusive working space, our role is to switch between Party A and Party B, and we put forward a clear request to ourselves: on the basis of providing a comfortable office environment for the architects, with a cool, approachable, circulating and open work space to accommodate the changing demands of the future. "line" is the boundary, and "+" aims to break through the boundaries, and the renovation design adheres to the core concept of the firm, breaking the boundaries of space and time, which also coincides with our own attitude towards contemporary new office spaces.


from archdaily

728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY