*백색공간 안경점 [ Tsou Arquitectos ] Óptica Queirós

반응형

The refurbishment proposal of Óptica Queirós goes through the redefinition of the functional zoning and circulations.

The front desk and workshop are placed sideways.

The central space of the showroom and personalized attendance is well-marked by the false ceiling design.

The access to the contactology office is done by a passage in the curved plane of the wall.

The shelves of the eyeglass frames follows the shop design in all it dimension. They perform the double function of showcase from the inside and outside and also work as sun blockers. All the functional elements follow the global design, creating a unifying image of the whole.


Architects: Tsou Arquitectos

Location: R. Maria da Fonte 160, 4830-582 Póvoa de Lanhoso, Portugal

Architect in Charge; Tiago Tsou

Area: 54.0 m2

Project Year: 2016

Photographs: João Macedo

Manufacturers: Tarkett, Titan, ΚΝΑUF


from archdaily

728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY