*빌라 스트롬마 [ AndrénFogelström ] Villa Strömma

반응형

AndrénFogelström-Villa Strömma

숲속 한가운데 위치한 미니멀 주택은 인공적인 건축과 자연이 동기화 되는 쉬운 길을 보여준다. 자연적인 재료; 목재의 사용, 주어진 대지환경에 순응하는 건축, 외부로 확장되는 열린 내부공간을 통해 동기화를 보여준다.

반응형

Villa Strömma is a minimal residence located in Strömma, Sweden, designed by AndrénFogelström. On a cliff in the archipelago, overlooking the water, the villa juts out among the treetops. The residence is entered from the higher level, a dramatic entrance via a span that spans a mountain crevasse. The place is characterized by mature trees that have been saved inside the house knot. A configuration of three house bodies gathers around a Japanese garden with raked gravel and rock outcroppings. The rooms are organized so that a long one houses private bedrooms while the kitchen and living room open up to both the view and the inner courtyard. The buildings are clad in standing black wooden paneling with black tin roofs. The main entrance consists of a connecting part that is completely clad in copper. Large wooden window sections characterize the architecture, as well as the slender steel columns that carry the cantilevered parts and the generous balcony out to the water.

Photography by Nadja Endler

from archdaily

그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY