*트리플렉스 빌라 [ Jingyu Space Research Laboratory ] Triplex Villa

반응형

Jingyu Space Research Laboratory-Triplex Villa
Jingyu Space Research Laboratory에서 설계한 Triplex Villa는 중국 후난성에 위치한 미니멀 하우스 이다. 이번 작업의 방향은 거주자의 다양한 요구조건과 개선방향을 담기 위해, 60제곱미터 공간의 효과적인 기능성에 초점을 두었다. 남편이 열린 공간 속에 편안한 거주공간을 선호하는 반면, 아내는 디테일과 단순함 속에서도 유연한 스타일 추구한다.

반응형

Triplex Villa is a minimal home located in Hunan, China, designed by Jingyu Space Research Laboratory. One of the key challenges of this project was to effectively utilize the limited space of less than 60 square meters to accommodate the various needs and desired improvements of the homeowners. The male homeowner preferred a transparent and comfortable space, while the female homeowner placed a greater emphasis on living details and desired a more simple and refined, yet not rigid, style. She believed that details greatly impacted the quality of life and saw the home as a place for serious, daily living rather than just a destination. The final design was subtle, relaxed, and warm, with a focus on creating a comfortable, leisurely space that allowed for independent growth for children and family members. The materials used included high quality logs and furniture, resulting in a textured and timeless home. To accommodate the homeowners’ living habits, the design included a central island and a long table, creating a homely atmosphere in the space. When aesthetics, practicality, and adaptability were successfully integrated, the result was a leisurely, comfortable space.

from leibal

그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY